Tervehdys Liiton toimistolta!

Tervehdys Liiton toimistolta!

16.12.2021 Karita Stenroos 0

Näin vain se vuosi taas lähenee loppuaan. Paljon on saatu tehtyä, mutta paljon on jouduttu suunnitelmia uusiakin. Poikkeusaikaan mahtuu niin hyviä, kun ei niin hyviä muistoja, joka kuitenkin on kannustanut joustavaan toimintatapaan ja uusiutumiseen. 😊

Tahdon kiittää palokuntia ja toimikuntia sekä kaikkia jäseniämme ymmärryksestänne, kun olemme joutuneet suunniteltuja tapahtumia perumaan tai siirtämään. Yhdessä olemme kuitenkin saaneet tehtyä paljon ja vauhti vuoden loppua kohden, sen kun kiihtyi.


Nyt on aika kuitenkin hengähtää ja siirtyä joulun ajan viettoon. Liitteenä toimikuntien kanssa laadittu toimintakalenteri vuodelle 2022. Toivotaan että tuleva vuosi ei vaadi ihan näin paljon joustavuutta ja muutoksia, kun aiemmat kaksi vuotta.

Alla vielä koosteita ajankohtaisista ja tulevista tapahtumistamme:Vuoden 2022 tapahtumia alueellamme:

Valtakunnalliset, palokuntia koskevat asioista löytyy tietoa nettisivuilta: https://www.palokuntaan.fi/ajankohtaista

Koulutukset löytyvät nettisivuilta https://koulutus.spek.fi/tapahtumakalenteri.aspx