Pohjanmaan pelastusalan Liiton toimisto on muuttanut

Pohjanmaan pelastusalan Liiton toimisto on muuttanut

1.4.2021 Karita Stenroos 0

Pohjanmaan Pelastusalan Liiton toimisto muuttaa uusiin toimitiloihin Vaasan Vöyrinkaupungille osoitteeseen Vöyrinkatu 13. Virallinen muuttopäivä on 1.4., mutta kalusteiden ja tavaroiden muutto tapahtuu jo maanantaina 29.3.2021.

Muutto nykyisistä tiloista perustuu tilatarpeen vähentymiseen.

Uudet tilamme käsittävät 3 huonetta ja yhdistetyn neuvottelu/ruokailutilan. Tilat sijaitsevat katutasossa, vaasalaisittain vilkkaan kadun varrella. Tulevan toimistomme tilat ovat siistit ja toivottavasti hyvin toimivat. Asiakaspaikoituskin toimii hyvin kiinteistön takapihalle. 😊

Tervetuloa tutustumaan, kun koronarajoitukset sen sallivat.

Terveisin Liito väki: Tanja, Karita ja Tom