Popeli Golf open kisat on nyt pelattu

Popeli Golf open kisat on nyt pelattu

6.7.2020 Karita Stenroos 0

Golfissa oli yli 30 pelaajaa ja oli myös naisia ja junnuja.  Suurkiitos kaikille osallistujille ja info-pisteessä käyville. Tulokset luokittain löytyvät Järviseudun Golfseuran linkin alta:

https://www.jgs.fi/kilpailukalenteri/#/competition/2436682/results

Paikalla oli myös 72h info piste ja tässä vetäjän tarinaa: Osalle golfaajista 72h-asiat olivat melkein liiankin tuttua juttua (ovat mukana esim. huoltovarmuudessa työnsä / yrityksensä kautta), mutta mukavia keskusteluja syntyi sääilmiöistä, sähkökatkoista, korona-ajasta jne.

Erikseen täytyy kertoa, että paikalle tuli muutama perhe lounastamaan aivan kisan ulkopuolelta ja etenkin nuoret tytöt, sellaiset kymmenen vuoden hujakoilla olevat, olivat tosi kiinnostuneita 72tuntia-piirroskuvista, halusivat selailla esitettä ja kehuivat kuvitusta vilpittömästi tosi hienoksi. Tyttösiä oli paikalla ainakin kolmesta eri perheestä ja eri aikaan.

Kiva päivä oli ja pilvipoutaa lähes koko kisan ajan, kuten tilattukin 🤗 Sade tuli palkintojenjakoa odotellessa.