Palokuntanuorten johtajakurssi 28.-29.9.2019, Ylihärmä

Palokuntanuorten johtajakurssi 28.-29.9.2019, Ylihärmä

16.8.2019 Karita Stenroos 0

Sisältö: Kurssi antaa valmiuksia nuoriso-osaston johtamiseen ja on suunnattu jo nuoriso-osaston vastuutehtävissä toimiville tai niihin aikoville. Kurssilla käsitellään mm. nuorisotyön organisaatiot, palokuntanuorisotyön hallintoa, osastonjohtajan tehtäviä ja vastuita, toiminnansuunnittelua, hyvän johtajan ominaisuuksia, opettamista ja ohjaamista. Koulutuksen jälkeen jää aikaa myös vapaa-ajalle ja kylpylän käytölle.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille osaston kouluttajana ja johtajana toimiville sekä niihin tehtäviin valmistautuville. Suositeltavaa on, että Nuoriso-osaston kouluttajakurssi olisi suoritettu. Tai kurssi soveltuu kertauksena vanhoille opeille. Kurssin käyminen ei edellytä palokunnassa johtajana toimimista. Kurssilaisen tulee olla 17v täyttänyt. Yläikärajaa ei ole! Alaikäisiltä vaaditaan holhoojan kirjallinen suostumus