Nuorisotyön toimintastipendi yhdeksälle palokunnalle

Nuorisotyön toimintastipendi yhdeksälle palokunnalle

22.1.2018 Karita Stenroos 0

tässä sopiva juttu kun on Pohjanmaaltakin rahan saajaa: Nuorisotyön toimintastipendi yhdeksälle palokunnalle

Palokuntanuorisotyö parhaimmillaan on innovatiivista, paloasemaa ympäröivän yhteisön turvallisuutta edistävää toimintaa. Nuorisotyö myös kasvattaa nuorten turvallisuusmyönteisyyttä. Päivä Paloasemalla -tapahtuman marraskuun lopussa järjestäneet paloasemat saivat hakea stipendiä palokuntanuorisotoimintansa kehittämiseen. Stipendit myönsi LähiTapiola, ja yhtiön lisäksi stipendinsaajia oli valitsemassa edustajat Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä, joka koordinoi Päivä Paloasemalla -tapahtumia ja kehittää palokuntanuorisotyötä Suomessa.

 

Leave a Reply: